8.9 C
Stockholm
tisdag, oktober 26, 2021

Australien Covid News Live Update: Victoria Records 1 571 fall, 13 dödsfall; NSW 444 fall, fyra dödsfall; federala regeringen kommer att debattera netto nollmål | Australien News

Under de närmaste 24 till 48 timmarna var hon kritisk. Det var timme efter timme. Hans lungor hade fyllts med mycket vätska och det var lite luft att andas. Hon behövde mycket hjälp från ventilatorn och jag önskar att de hade vaccinerat henne. Men det var för sent. Hon var redan på ICU.

Jag kommer ihåg att jag pratade med läkaren och sa: ”Snälla. Du måste rädda min bebis. ”Och han sa:” Michelle, jag lovar att vi gör allt vi kan. ”

Han sa: ”Just nu är hon den sjukaste personen på detta sjukhus. I denna rörelse är hon den sjukaste personen i Eastern Health. ”

Covid, utan skydd av vaccinet, hade gjort detta mot honom. Det fanns ingen annan anledning till varför han var på ICU. Förra veckan var han i skolan och veckan efter var han i koma.

Samtidigt testade min far positivt för Covid och jag var mycket tacksam att han var helt vaccinerad. Min äldsta son blev sjukare och sjukare. Han gick igenom sitt återfall. Han hade hög feber och Nauta och jag var mycket oroliga för honom eftersom han inte var vaccinerad.

Och sedan började min man hosta blod. Han berättade inte det först. Men jag fick reda på det. Hans hosta var så stark att han blev svag. Han kämpade efter andan. Han kämpade för att lyfta huvudet och hålla ögonen öppna. Jag ville inte gå till sjukhuset. Han var så orolig för Sailor. Men det gjorde han.

Och igen såg jag en annan ambulans ta en annan familjemedlem till ett annat sjukhus och jag tänkte, kom igen, vem är nästa?

Related Articles

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Latest Articles