-6.5 C
Stockholm
fredag, november 26, 2021

Zlatan om tacklingen: ”Jag skulle göra det igen”

Det var i en rörig situation i det spanska straffområdet som Zlatan Ibrahimovic lade sin vänstra arm och armbåge på ryggen på Azpilicueta som föll i gräset.

Nu berättar stjärnan läget.

– Jag gjorde det med flit. Jag skäms inte för att säga det. Han gjorde något dumt mot min lagkamrat. Du spelade hårt mot honom. Det var dumt, men jag gjorde det för att få honom att förstå. ”Gör inte det där förbannade. Du har inte tillräckligt med intresse för att göra det mot mig igen. Jag ska visa dig vad som händer om du gör det mot mig.” Det var anledningen till att jag gjorde det, säger Zlatan.

”Jag gjorde något dumt, men jag skulle göra det igen”

Om Azpilicueta sa något efter matchen, svarar Ibrahimovic:

– Vad ska jag säga? Han skulle inte berätta för mig, jag borde berätta för min lagkamrat som inte gör någonting för han är för snäll. Jag gjorde det inte rätt, men jag skulle göra det igen. Så här är jag. Jag skäms inte för att säga det.

Efter incidenten fick Zlatan Ibrahimovic sitt andra gula kort i kvalet och är därför avstängd i Sveriges nästa slutspel i mars.

– Det handlar inte om att missa slutspelet. Det handlar om att få honom att förstå att han inte ger sig på någon som ligger ner. Man attackerar inte en hund som inte talar.

– Jag är inte rädd för att berätta. Jag gjorde något dumt, men jag skulle göra det igen. 100 procent.

Related Articles

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Latest Articles